Hooverphonic, Blanche en Giorgio Moroder: Brussels Summer Festival 2019

© visit.brussels - Eric Danhier - 2017

© visit.brussels - Eric Danhier - 2017

Het gezellige stadsfestival Brussels Summer Festival is er met zijn eerste namen. Onder andere levende legende Giorgio Moroder, Hooverphonic, Blanche en Mustii zakken komende augustus af naar de hoofdstad.

Voor de zeventiende editie van het Brussels Summer Festival heeft de festivalorganisatie een levende legende gestrikt. Producer, muzikant, dj en componist Giorgio Moroder deelde reeds de studio met onder meer Donna Summer, David Bowie, Kylie Minogue, Queen, Coldplay, Lady gaga en Daft Punk. Het Franse electro-duo nam zelfs een eerbetoon aan hem op. En hij zal met zijn negenenzeventig lentes ook aantreden in Brussel.

Hooverphonic, Blanche en meer

Ook van de partij: Hooverphonic, met nieuwe zangeres Luka Cruysberghs. Ze komen er hun nieuwe plaat ‘Looking For Stars’ voorstellen. Ook Blanche – bekend van haar Eurovisiesongfestival-track ‘City Lights’ – zal haar nieuw electropop-werk live brengen. Ook toegevoegd aan de affiche zijn: Manic Street Preachers, Booba, Suarez, Caballero & JeanJass, The Avener (DJ-set), Alice Et Moi, Grand Blanc, Mustii, Eiffel en Collectif 13.

Brussels Summer Festival, van 14 tot 18 augustus. Tickets & Info: bsf.be

Volg voor meer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Voer je naam hier in