More

    FAROEK gaat vanavond op zoek naar schrijver bombrief die scholen in regio Aarschot deed evacueren

    Advertentie

    Herinner u nog de bombrief in Westerlo, die op 8 mei voor ongerustheid zorgde in Westerlo, Aarschot en Diest. 22.000 leerlingen werden hierdoor geëvacueerd. ‘FAROEK’ gaat vanavond op zoek naar tips.

    Wie schreef de bombrief in Westerlo? Faroek Özgünes gaat vanavond op zoek naar de man die op 8 mei voor ongerust zorgde in Westerlo, Aarschot of Diest. Op 8 mei zagen voorbijgangers ’s ochtends een brief aan de deur van het politiekantoor in Westerlo hangen waarin stond dat er om 10 uur twee bommen zouden ontploffen in een school in de buurt. 22.000 leerlingen werden meteen geëvacueerd en alle schoolgebouwen werden doorzocht, maar een bom werd nergens gevonden. Het gerecht neemt de dreigbrief zeer ernstig en wil de dader zo snel mogelijk vatten. Daarom verspreidt het via ‘FAROEK’ beelden van de verdachte, in de hoop dat iemand hem herkent.

    © VTM

    © VTM

    In Knokke werd vorig jaar het gouden kunstwerk van Arne Quinze gestolen uit een galerij. De dader werd achternagezeten door de politie, maar kon op het nippertje ontsnappen. Politie en parket geven nu beelden vrij van de verdachte en hopen hem dankzij hulp van kijkers te kunnen identificeren.

    Advertentie
    Advertentie

    Lees Meer