Warning: include_once(/home/u68048p64733/domains/dagelijksvanalles.be/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/u68048p64733/domains/dagelijksvanalles.be/public_html/wp-content/advanced-cache.php on line 22

Warning: include_once(): Failed opening '/home/u68048p64733/domains/dagelijksvanalles.be/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php74/usr/share/pear') in /home/u68048p64733/domains/dagelijksvanalles.be/public_html/wp-content/advanced-cache.php on line 22
Première: Chillow brengt ‘Leegte’, ‘Rijk’, ‘Gelijk’ en ‘Dichter’ in een livesessie – NXTPOP
Home Must Discover Première: Chillow brengt ‘Leegte’, ‘Rijk’, ‘Gelijk’ en ‘Dichter’ in een livesessie

Première: Chillow brengt ‘Leegte’, ‘Rijk’, ‘Gelijk’ en ‘Dichter’ in een livesessie

0
Première: Chillow brengt ‘Leegte’, ‘Rijk’, ‘Gelijk’ en ‘Dichter’ in een livesessie

Bekijk exclusief via ons YouTube kanaal de prachtige live video’s die Chillow maakte van enkele nummers uit zijn recente album ‘Pauze’, waarvan wij reeds de single ‘Dichter’ bespraken. En, goed nieuws: vanaf deze week is ook de fysieke versie er, in de vorm van een vinyl. 

Wie is Chillow?

Het eerste wapenfeit van Chillow als solo-artiest, ‘Slapeloas’, werd onmiddelijk ‘Song van de Week’ bij HUMO. Hij kon rekenen op heel wat mooie reviews. Zijn singles ‘Gin Zin’ en ‘Tis Tid’ en ‘Dichter’ werden gespeeld op meerdere nationale radiozenders. Hij was ook te gast voor verschillende interviews en een live sessie met band bij ‘Wonderland’ op Radio 1.

Voorheen was hij vooral gekend als producer in het hiphopmilieu, zowel nationaal als internationaal (producties voor en met Brihang, El Da Sensei, John Robinson, Walter Ego, Low G, Jeffrey Jefferson van Ertebrekers).

Met het project ‘Pauze’ koos Chillow te gaan voor jazzy neo-soul in zijn eigen ‘toale’, het West-Vlaams. Het resultaat is kwetsbaar, persoonlijk en meeslepend. Of, hoe Chillow het zelf zegt: “Kunst en muziek zijn middelen die we kunnen gebruiken om het raampje naar onze ziel te beschrijven of het gewoon even open te zetten om het te laten tochten. Als het gewicht te zwaar wordt moet het ook neergezet worden.” Wij mochten alvast delen dat Chillow ondertussen al aan nieuwe muziek werkt!

Leegte

Rijk

Gelijk

Dichter

Volg Chillow via Instagram: @chillow_officieel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in