Nieuw werk van Bear’s Den: ‘Laurel Wreath’

De Londense folkrockband Bear’s Den is terug. In 2014 kon het Britse duo vele muzikale harten veroveren met onder andere Agape. Met hun nieuwe single Laurel Wreath geven ze alvast een veelbelovend voorsmaakje van hun album ‘So that you might hear me’ dat op 26 april uitkomt.

De Britten scoren met hun typische klankkleur en melancholische melodie een sterk nummer.  Andrew Davie’s heerlijk warme stem raakt opnieuw een gevoelige snaar. Laurel Wreath doet snakken naar meer.

Triest, maar hoopvol album

In een radio-interview vertelden ze dat ze uitkijken naar hun album release op 26 april. Zo zei het duo dat ‘So that you might hear me’ een triest, maar hoopvol album wordt. Wij kunnen alvast niet wachten om nog meer van Bear’s Den werk te horen!

Koninklijk Circus en Rock Werchter

Op 6 april passeren ze in een inmiddels al uitverkocht Koninklijk Circus. Ben je er niet bij? Geen paniek, want afgelopen vrijdag werd de affiche van Rock Werchter 2019 vervolledigd mét onder andere Bear’s Den. De Londenaren zakken op zaterdag 29 juni af naar Werchter om er de mainstage te bespelen. Mumford and Sons én dit Brits folkrockduo op eenzelfde dag? Daar zeggen wij geen nee tegen!

Bear’s Den speelt op zaterdag 29 juni op Rock Werchter. Tickets en info: https://www.rockwerchter.be/nl/ticket-info

Volg voor meer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Voer je naam hier in