Must Discover: Tessa Dixson – ‘Beautiful Pain’ (finalist Nieuwe Lichting)

© Julia Dubois Rosca

© Julia Dubois Rosca

Je hebt ze misschien al eens aan het werk gezien. De Brusselse Tessa Dixson werkte eerder al samen met Roméo Elvis en stond met Warhola zelfs al op de planken van de Ancienne Belgique. De Nieuwe Lichting-finaliste Tessa Dixson is onze Must Discover van de week.

Advertentie

Ondanks dat ze allemaal wel de titel van ‘Nieuwe Lichting 2019’ verdienen, springt deze Tessa Dixson er wel bovenuit. De 21-jarige Brusselse nam in 2014 reeds deel aan de Waalse versie van ‘The Voice’. Thuis spreekt ze Engels en ze heeft familie wonen in Los Angeles. Sindsdien wurmde ze zich een weg in de Belgische pop met singles ‘Prayer’, ‘Crystal Water’, ‘Nieuwe Lichting’-inzending ‘Beautiful Pain’ en het recent uitgebrachte ‘Falling’.

‘Beautiful Pain’

En het is vooral met die ‘Beautiful Pain’ dat ze hoge ogen gooit. Een erg sterk geproduceerde track, – luister maar eens naar die prachtige violen – in combinatie met haar prachtige stem. ‘Beautiful Pain’ weet door z’n sluipende opbouw je als een onverwachte wervelwind omver te blazen. Een tegelijk krachtige, zwoele en klassevolle track.

Stemmen op ‘De Nieuwe Lichting 2019’ kan tot 31 januari via stubru.be

Volg voor meer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Voer je naam hier in