More

  Laten 6-jarigen Staf konijnenkeutels eten in ‘Dat Belooft Voor Later’

  Advertentie

  De voorbije weken liet Staf Coppens gemiddeld 660.000 kijkers mee lachen met de pranks die hij met 5- en 6-jarigen uithaalde. Dat Belooft Voor Later scoorde op zaterdag een marktaandeel van 36,9% (VVA 18-54, live +7). Op zaterdag 11 mei haalt Staf nog een laatste keer alles uit de kast. En hij kruipt er zelf ook ín, om een sprekend hert tot leven te brengen. Maar hoe veel heeft Staf er écht voor over om de kinderen beet te nemen? Kunnen de 6-jarigen hem zelfs konijnenkeutels doen eten?

  Die vraag stelt zich wanneer Staf Paulien (6, Pittem), Flo (7, Kapellen) en Senne (6, Appelterre-Eichem) meeneemt naar de kinderboerderij. Niet om de diertjes te aaien, maar wel om er een reclamespot op te nemen voor Chocodrops. Het nieuwe chocoladesnoepje valt op de set erg in de smaak. Wanneer de snoepjes plots op zijn, moet er dan ook een oplossing bedacht worden. Konijnenkeutels to the rescue, de marsepeinen versie althans. Laten de 6-jarigen Staf proeven van die ‘delicatesse’ of spelen ze open kaart?

  In de villa staat een spelletje ‘voeldozen’ klaar voor de kinderen. Staf kennende, moeten ze daarbij serieus op hun hoede zijn. Wie spiekt, zou daar wel eens spijt van kunnen krijgen… Maar kunnen de kinderen weerstaan aan die drang?

  In de finale mocht Staf de voorbije weken slechts één keer de reis weggeven. Wel gingen heel wat kinderoogjes blinken bij het zien van het fantastische speelgoed dat ze mee naar huis konden nemen. Wat doet de finalist van deze week? Kiest die een 10-daagse reis naar Canada… of een gigantische collectie knuffelberen?

  Dat Belooft Voor Later: laatste aflevering op zaterdag 11 mei om 20.25

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer