7 nieuwe namen voor Couleur Café 2019: onder andere Tamino en The Cat Empire

© Leen Van Laethem

© Leen Van Laethem

De affiche van Couleur Café krijgt stilaan zijn eerste vorm. Vandaag voegde de festivalorganisatie van het Brusselse festival onder andere Tamino en The Cat Empire toe. Het festival gaat van 28 juni tot 30 juni door in de buurt rond het Atomium. 

Advertentie

Het Brussels festival krijgt steeds meer kleur. Op de openingsdag komt Nigeria’s muzikale kroonjuweel Wizkid tonen waarom hij de meest gestreamde Afrikaanse artiest ooit is. Dat is niet het enige feestje op vrijdag; de Nederlanders van Arp Frique beloven de boel op stelten te zetten met hun aanstekelijke Caraïbische disco-funk. Rapliefhebbers tekenen ongetwijfeld present voor de Ierse rapper Kojaque, een van de revelaties van Eurosonic.

Op naar zaterdag met de prachtig duistere pop van Tamino. Couleur Café is het eerste van de twee nationale festivals waar de Belgische Egyptenaar deze zomer te zien zal zijn. Met OSHUN verwelkomt het Osseghempark dan weer twee New Yorkse godinnen van de Afrikaanse RnB.

Zondag maken The Cat Empire hun Couleur Café-debuut. Hun feestelijke cocktail van ska, jazz, reggae, hiphop, funk, rock & salsa scoort al jaren goed in de wishlists van het publiek. Met de geniale Congolese bricoleurs van KOKOKO! haalt Couleur Café tenslotte een van de hipste bands van het moment binnen.

Meer namen volgen zeer binnenkort. Info en tickets (waaronder alweer de uiterst voordelige groepstickets) via couleurcafe.be.

  • Vrijdag 28 juni: Xavier Rudd, Kamasi Washington, Wizkid, Kojaque, Arp Frique, …
  • Zaterdag 29 juni: Inna de Yard, Tamino, Veence Hanao & Le Motel, BCUC, OSHUN, …
  • Zondag 30 juni: Goran Bregovic, Protoje, The Cat Empire, Rejjie Snow, Kokoko!, ISHA

Couleur Café 2019. Van vrijdag 28 juni tot zondag 30 juni. Tickets & Info: couleurcafe.be

Volg voor meer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Voer je naam hier in