We zijn vanaf nu te vinden via onze nieuwe url: www.nxtpop.be

More

  We zijn vanaf nu te vinden via onze nieuwe url: www.nxtpop.be

  KFC komt naar Leuven en opent tweede restaurant in Brussel

  Advertentie

  KFC breidt uit in België. De fastfoodketen rond gefrituurde kip opent binnenkort twee nieuwe zaken. Eentje komt alvast naar de Grote Markt in Leuven, ook Brussel krijgt een extra restaurant. 

  De Amerikaanse fastfoodketen Kentucky Fried Chicken is aan een opmars bezig in ons land. Sinds de opening van het eerste restaurant in Brussel Noord, in juni 2019, werden ondertussen al acht andere restaurants geopend. Daar komen binnenkort twee nieuwe locaties bij. Zo zal de fastfoodketen zijn intrek nemen in een pand op de Leuvense Grote Markt, zo schrijft VRT NWS.

  Wie een blik op de website van KFC werpt, ziet dat er ook binnenkort in Brussel een nieuw restaurant bijkomt. Zo zullen ze in Brussel weldra op twee locaties actief zijn, al is de exacte locatie nog niet bekend. Vermoedelijk zal dat ergens in het centrum zijn.

  Superkrokante kip

  De keten staat bekend om zijn gerechten met gefrituurde kip, onder andere de buckets met krokante kip zijn legendarisch. Al zijn ook de verschillende kipburgers en wraps om duimen en vingers van af te likken.

  Advertentie

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Please enter your comment!
  Voer je naam hier in

  Advertentie

  Lees Meer