Linde Merckpoel neemt afscheid van radio, maar heeft groot nieuw project

© VRT / STUBRU Jokko

© VRT / STUBRU Jokko

Na elf jaar radio maken bij Studio Brussel neemt Linde Merckpoel afscheid van haar geliefde medium. De radiopresentatrice, die al 2,5 jaar de ochtendshow op Studio Brussel verzorgt, gaat voor een nieuwe uitdaging. Michèle Cuvelier neemt de fakkel over.

Het is op haar eigen vraag, verklaart Linde Merckpoel in een filmpje op YouTube. Vanaf 4 februari neemt Studio Brussel’s bekendste rosharige afscheid van de ochtendshow, in de plaats zal ze, onder de naam #Linde tweewekelijks video’s maken voor de zender. De overstap kadert in de vermoedelijke transitie van Studio Brussel, van radiomerk, naar multimediamerk. De zender wilt zowel op de radio, als online actief zijn. Eerder verhuisde Studio Brussel gezicht Siska Schoeters nog naar ‘De Madammen’ op Radio 2.

© Studio Brussel – Jokko

Michèle Cuvelier volgt op

Opvolging voor ‘Linde Staat Op’ komt er in de vorm van Michèle Cuvelier. Ze raakte bekend bij het grote publiek door haar recente deelname aan ‘De Slimste Mens ter Wereld’ en als presentatrice van ‘De Warmste Week’.

Michèle verhuist van het avondprogramma ‘Zender’, naar de ochtend. “Ik heb heel veel zin om vanaf februari mijn bioritme compleet om te gooien. Van het muziekprogramma Zender in de late avond naar de ochtend. Hoera voor avontuur! PS: er zal geen ochtendhumeur zijn, misschien wel een nachthumeur, wanneer die wekker gaat om 04:00 uur. Maar met plezier hé”, aldus Cuvelier.

Volg voor meer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Voer je naam hier in