More

  Netflix toont teaser ‘Army of the Dead’-prequel ‘Army of Thieves’

  Stanislav Honzik/Netflix © 2021

  Netflix toont teaser ‘Army of the Dead’-prequel ‘Army of Thieves’

  -

  Wapens, snelle auto’s en een kluizenkraak. Dat kunnen we afleiden uit de eerste teaser van Army of Thieves. Het is een prequel op de populaire film Army of the Dead. Hij zou later dit jaar op Netflix verschijnen. 

  Het was al langer bekend dat er meerdere films en series zouden volgen uit het Army of the Dead-universum, maar Army of Thieves is de eerste film die we te zien zullen krijgen. De prequel speelt zich af in de eerste fase van de zombie uitbraak en draait rond kluizenkraker Dieter (Matthias Schweighöfer). Gebruik makend van de verwarring rond de uitbraak, worden zijn diensten gevraagd.

  De film wordt niet geregisseerd door Zack Snyder, maar wel door Schweighöfer. Sinds 2010 heeft hij al verschillende films en series geregisseerd, onder andere de Amazon Prime Video-reeks You Are Wanted.

  Nog meer

  Er zal ook een animereeks Army of the Dead: Lost Vegas verschijnen. Volgens The Hollywood Reporter, mogen we die in de lente van 2022 verwachten. Er zou ook een vervolg op Army of the Dead in de maak zijn.

  Check de teaser

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie