Win een duo-ticket voor BRDCST: ontdekkingsfestival van Ancienne Belgique

© BRDCST

BRDCST is het stadsfestival waarbij Brusselse concerttempel Ancienne Belgique inzet op muzikale ontdekking. Centraal tijdens BRDCST staan artiesten die muzikale vernieuwing hoog in het vaandel dragen. En wij mogen voor de derde festivaldag drie duo-tickets weggeven.

Advertentie

Je kan je op één avond volledig onderdompelen in hedendaagse Turkse psychedelica (Bonnefooi), de heetste new wave of jazz (La Machine), cutting edge electro (Beursschouwburg) of hedendaags klassiek (AB). Of smul je van indie-goden, de hiphop van de toekomst of verbrand je je met plezier aan verschroeiende noise (Café Central)? In Cinema Palace viert BRDCST de tiende verjaardag van Sonic Pieces. Welkom in de spannende en wondere wereld van BRDCST!

Win tickets

We mogen duo-tickets weggeven voor de derde festivaldag van BRDCST op 6 april. Deelnemen is erg makkelijk: maak een screenshot als bewijs dat je onze Facebook-pagina liket en geef een antwoord op volgende vraag: hoeveel bezoekers had BRDCST 2018? 

Stuur je screenshot en je antwoord via onderstaand formulier of via wedstrijden@dagelijksvanalles.be. De drie personen waarvan hun antwoord er het dichtst bijzit winnen een duo-ticket. De wedstrijd loopt tot 31 maart, 12 uur.

[contact-form-7 id=”9637″ title=”Contact form 1″]

Lees ook:

Volg voor meer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Voer je naam hier in