More

  Nieuwe track Balthazar – ‘I’m Never Gonna Let You Down Again’

  Advertentie

  Het jaar goed inzetten, moeten de mannen van Balthazar gedacht hebben. Met nieuwe single ‘I’m Never Gonna Let You Down Again’ slaagt Balthazar een verfrissende, nieuwe weg in. Het is tevens de derde single van hun aangekondigde langspeler ‘Fever’. 

  Ze waren er sinds ‘Thin Walls’, in 2015 even tussenuit voor enkele creatieve soloprojecten. Jinte Deprez met zijn J.Bernardt, terwijl Maarten Devoldere met Warhaus even zijn eigen weg uitging. Afgelopen jaar kruisten hun paden opnieuw en kondigde ze een nieuwe langspeler ‘Fever’ aan. We konden eerder reeds genieten van de vernieuwende sound van titeltrack ‘Fever’ en ‘Entertainment’.

  “I’m Never Gonna Let You Down Again is een breakup song met een twist, een groovy soul ode met een synthesizer, een refrein met een Bee Gee touch. Het is iets van je afschudden, waar het ook aan vastzit.” – Jinte Deprez

  I’m Never Gonna Let You Down Again

  Vandaag brengt Balthazar een nieuw voorproefje, van wat we later deze maand mogen verwachten op ‘Fever’. ‘I’m Never Gonna Let You Down Again’ is een speelse en vrolijke song. De heerlijke baslijn, wat synthklanken en een opgewekte Deprez geven je meteen het vertrouwde gevoel. Het is eigenlijk pas het refrein dat echt verbaasd. De kopstemmen van Deprez en Devoldere, is iets wat we niet vaak horen bij Balthazar. Een opgewekte, vrolijke single deze ‘I’m Never Gonna Let You Down Again’. ‘Fever’, de nieuwe van Balthazar verschijnt op 25 januari.

  Op vrijdag 8 maart stelt Balthazar hun nieuwe ‘Fever’ voor in de Lotto Arena. Tickets & Info: teleticketservice.com

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer