Warning: include_once(/home/u68048p64733/domains/dagelijksvanalles.be/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/u68048p64733/domains/dagelijksvanalles.be/public_html/wp-content/advanced-cache.php on line 22

Warning: include_once(): Failed opening '/home/u68048p64733/domains/dagelijksvanalles.be/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php74/usr/share/pear') in /home/u68048p64733/domains/dagelijksvanalles.be/public_html/wp-content/advanced-cache.php on line 22
Nederland S10 stoot door naar de finale van het Eurovisie Songfestival – NXTPOP
Home Film & Televisie Nederland S10 stoot door naar de finale van het Eurovisie Songfestival

Nederland S10 stoot door naar de finale van het Eurovisie Songfestival

0
Nederland S10 stoot door naar de finale van het Eurovisie Songfestival
© EBU/SARAH LOUISE BENNETT

Nederland is door naar de grote finale van het Eurovisie Songfestival. De Nederlandse act S10 zette een sterke performance neer.

Dinsdag vond de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival plaats. Ons land zit pas in de tweede halve finale op donderdag, maar we konden vanavond wel supporteren voor Nederland.

Hoogtepunten

De topfavoriet van de avond was Oekraïne. Zij zijn ook in de running voor de winst in de grote finale.

Ook Griekenland zette een sterke performance neer. Amanda Georgiadi Tenfjord zong in de repetities steeds toonvast en ook in de halve finale was dat zo.

Ook onze noorderburen mogen door naar de finale. S10 kan je kennen van een feature met Bazart. In Turijn zong ze De Diepte.

Ook dit knotsgekke nummer uit Noorwegen stootte door naar de finale.

De stemmen zijn geteld. Deze landen gaan door naar de finale op zaterdag: Zwitserland, Armenië, IJsland, Litouwen, Portugal, Noorwegen, Oekraïne, Moldavië, Nederland.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in