We zijn vanaf nu te vinden via onze nieuwe url: www.nxtpop.be

More

  We zijn vanaf nu te vinden via onze nieuwe url: www.nxtpop.be

  Must Discover: RAFAEL – ‘More Than A Fantasy’ (finalist Nieuwe Lichting)

  Advertentie

  Dat het in Antwerpen en Sint-Niklaas bruist van het talent wisten we al langer. Nu is dankzij hun deelname aan Studio Brussel’s Nieuwe Lichting 2019 een nieuw beloftevol, bruisend talent opgeborreld: maak kennis met RAFAEL en hun inzending ‘More Than A Fantasy’. 

  Afgelopen vrijdag maakte Studio Brussel zijn finalisten voor de Nieuwe Lichting 2019 bekend. De Sint-Niklaase frontman Rafael Hempel en de Antwerpse Dries Henderickx vormen tijdens optredens samen met drummer Fabian Van Doorslaer het trio RAFAEL. Henderickx zag je mogelijk al eerder aan het werk bij Tourist LeMC, blackwave. of Coely.

  “More Than A Fantasy gaat over het moment dat je weet dat een meisje interesse heeft in jou, maar die interesse is onuitgesproken. Het nummer gaat over die spanning en fantasie, wat er dan zou gebeuren.” RAFAEL

  Please, more of that fantasy

  Ze beschrijven hun muziek als “epische electropop met melancholische vocals en goeie lyrics”, en eigenlijk kunnen we dat ook écht niet ontkennen. ‘More Than A Fantasy’ is een epische electropop track, met internationale allures. Naast de uitstekende productie, is het vooral de kenmerkende stem van frontman Rafael Hempel die een sterke impressie achter. Zijn sterke stem neemt je samen met allerlei synthgeluiden en de diepste Antwerpse bassen mee op een mystieke tocht door deze sublieme track. Ja, dat deze mannen goud in handen hebben. Winnaars of niet, deze gaan het zonder twijfel nog ver schoppen.

  Advertentie

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Please enter your comment!
  Voer je naam hier in

  Advertentie

  Lees Meer