Warning: include_once(/home/u68048p64733/domains/dagelijksvanalles.be/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/u68048p64733/domains/dagelijksvanalles.be/public_html/wp-content/advanced-cache.php on line 22

Warning: include_once(): Failed opening '/home/u68048p64733/domains/dagelijksvanalles.be/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php74/usr/share/pear') in /home/u68048p64733/domains/dagelijksvanalles.be/public_html/wp-content/advanced-cache.php on line 22
België gaat door naar de finale van het Eurovisie Songfestival 2022 – NXTPOP
Home Film & Televisie België gaat door naar de finale van het Eurovisie Songfestival 2022

België gaat door naar de finale van het Eurovisie Songfestival 2022

0
België gaat door naar de finale van het Eurovisie Songfestival 2022
© EBU/SARAH LOUISE BENNETT

De tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival zit erop. Ook Tsjechië, Azerbeidzjan, Polen, Finland, Estland, Australië, Zweden, Roemenië en Servië stoten door naar de Grote Finale op zaterdag.

België gaat door naar de Grote Finale van het Eurovisie Songfestival! Jérémie Makiese kreeg genoeg stemmen van de kijkers en een professionele jury. Op de hoeveelste plek België in de ranglijst staat, is niet bekend. Dat maakt de EBU pas na de finale op zaterdag bekend.

In de halve finale van donderdag zagen we een heleboel acts. Zo leek Willy Wonka even in het Eurovisie Songfestival op te duiken.

Een van de topfavorieten is Zweden. Cornelia Jakobs bracht met Hold Me Closer een sterk popnummer.

Ook Australië doet graag mee met het Eurovisie Songfestival. Zij vaardigden Sheldon Riley af.

Presentatoren Laura Pausini en Mika mochten ook even zingen tijdens deze halve finale.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in