More

  Antwerpse Lunace brengt eerste EP ‘Illusion’ uit

  Antwerpse Lunace brengt eerste EP ‘Illusion’ uit

  -

  Lunace, het alter ego van Katrien Braet, bracht gisteren haar eerste EP uit in het Kavka in Antwerpen. Met Illusion wil ze de confrontatie aangaan met zichzelf en de illusie waarin ze soms leeft. “Je leeft soms in een illusie, dan doe je maar alsof je gelukkig bent.”

  Lunace heeft zich in volle lockdown volledig gesmeten op haar muziek. Samen met producer Andris Barabas schreef ze zeven nummers die ze bundelden in een EP vol donkere melodische pop. Voor haar muzikale carrière, stond Lunace’s leven volledig in het teken van topsport. Tumbling was haar grote liefde maar na een hevige blessure heeft ze haar passie voor sport omgezet naar haar grote liefde voor muziek. “Muziek was een uitweg om mijn emoties en pijn kwijt te kunnen.”

  Geen illusies maar dromen

  Eerder dit jaar bracht de zangeres al enkele losse singles uit, maar nu is ze klaar om haar eerste te delen met de wereld. Liefde mag dan volgens Lunace soms een illusie zijn, haar grote dromen en toekomstplannen zijn dat zeker niet: “Ik hoop ooit te kunnen leven van muziek.”

  Beluister Illusion vanaf nu op alle streaming kanalen.

  Meer Must Discover?

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie