Welke koppels bleven 5 maanden na hun ‘Blind Getrouwd’ avontuur nog samen?

© VTM

© VTM

Vijf koppels begonnen elf weken geleden aan het experiment van hun leven: blind trouwen. Gemiddeld 1.200.000 kijkers volgden de evoluties in hun huwelijk de voet. In de laatste aflevering van Blind Getrouwd wordt duidelijk wie, enkele maanden na hun jawoord, nog steeds een koppel vormt. Alle deelnemers komen ook voor het eerst samen om terug te blikken op hun experiment.

Voor 2 koppels eindigde het avontuur vorige week. Jolien & Lenny en Annelies & Joris zetten een punt achter hun huwelijk. Hoe vergaat het hen vandaag op amoureus vlak? Stijn & Joke, Elke & Tim en Line & Victor besloten om getrouwd te blijven en verder te investeren in hun relatie. Welke invloed heeft die extra tijd gehad op hun relatie? Groeiden de koppels na het beslissingsmoment dichter naar elkaar toe?

© VTM
© VTM

Alle deelnemers verzamelen in de slotaflevering ook om samen terug te blikken op de hoogtepunten van hun experiment. Ze herbekijken de meest memorabele momenten en praten openlijk over hun eerste indrukken, hun aanpak, hun ervaringen, hun openingsdans, hun huwelijk én hun huwelijksnacht…

Liefdesbrieven

De kandidaten die de liefde niet op televisie vonden, kunnen misschien op analoge wijze de ware vinden. Ze kregen namelijk een heel pak liefdesverklaringen opgestuurd.

Volg voor meer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here