More

  Welke 6 stemmen stoten door naar de halve finale in ‘The Voice van Vlaanderen’?

  Advertentie

  Na een geslaagde eerste liveshow zijn er nog 8 kandidaten in de running om dé Voice van Vlaanderen te worden. Afgelopen vrijdag namen 809.997 kijkers afscheid van Miroslav, Charlotte, Karim en Rune. Tijdens de tweede liveshow, op vrijdag 10 mei, zingen de overblijvende stemmen voor één van de 6 tickets voor de halve finale. De vernieuwingen in de liveshows zullen zich aan het eind van de show dus voor het eerst aandienen. Want voor ‘slechts’ 2 kandidaten eindigt het avontuur vrijdag, de andere 2 teams kunnen wél voltallig naar de derde show.

  De kandidaten betreden in de tweede liveshow het podium met één nummer. Na dat solonummer volgt er een ‘sing-off’ tussen de 2 kandidaten van de teams. Met elk één nieuwe song krijgen ze een allerlaatste kans om hun coach en de kijkers thuis te overtuigen. De coach stuurt een van zijn pupillen onmiddellijk naar de volgende ronde. Uiteindelijk is het aan de kijker thuis om nog 2 favorieten te kiezen over de teams heen, die volgende week opnieuw mogen aantreden in de derde en voorlaatste liveshow.

  Naar goede gewoonte is er ook buitenlands bezoek vrijdag. In 2013 stonden ze al eens op het podium van The Voice van Vlaanderen. 6 jaar, talloze internationale hits en enkele prestigieuze muzieknominaties later brengt de Britse popgroep Bastille opnieuw een bezoek aan de AED Studio’s. De energieke frontzanger Dan Smith en zijn bandleden sluiten de tweede liveshow in stijl af met Joy, een nummer dat op hun gloednieuw, derde album Doom Days pronkt.

  TEAM BART

  Bram (22, Zele) zingt Walking On The Moon van The Police en Ordinary Love van U2
  Petra (44, Malle) zingt Lovin’ Whiskey van Rory Black en Addicted To Love van Tina Turner

  TEAM KOEN

  Wannes (16, Bocholt) zingt Him van Sam Smith en Runnin’ van Naughty Boy ft. Beyonce
  Ibe (17, Genk) zingt Little Things van One Direction en Your Song van Elton John

  TEAM ALEX

  Christophe (28, Brasschaat) zingt You And Your Sister van This Mortal Coin en Times Like These van Foo Fighters
  Margarita (20, Wetteren) zingt She Said van Plan B en Sing It Back van Moloko

  TEAM NATALIA

  Fee (24, Gent) zingt Don’t Let Me Down van The Beatles en Call Out My Name van The Wknd
  Jazz-Lynn (39, Herent) zingt River Deep Mountain High van Céline Dion en Don’t Call Me Up van Mabel

  Deze zes gaan door naar de halve finale

  De tweede liveshow werd geopend door acht kandidaten, waarvan zes door mochten naar de volgende ronde. Bram (22) van team Bart, Ibe (17) van team Koen, Margarita (20) van team Alex en Jazz-Lynn (39) van team Natalia, werden door hun coach doorgestuurd naar de halve finale. Kijkers stemden showbeest Wannes (16) van team Koen en Fee (24) van team Natalia door naar de volgende ronde.

  The Voice van Vlaanderen, vrijdag 10 mei om 20.40 bij VTM

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer