Vanavond eerste kennismaking met mogelijke ontucht in nieuw seizoen ‘Temptation Island’ op VIJF

© VIJF

© VIJF

VIJF gaat vanavond met ‘Temptation Island’ vol in de aanval tegen ‘The Voice’ op VTM. Dit seizoen verhuisde Vlaanderens grootste guilty pleasure van donderdagavond naar vrijdag. Kijk jij vanavond? 

Vier moedige koppels gaan in Thailand de strijd aan met 16 verleidelijke vrijgezellen. Slagen ze in de ultieme relatietest? In het exotische Thailand worden ditmaal Milou en Heikki, Rodanya en Morgan, Laura en Roger en Demi en Sidney 15 dagen lang van elkaar gescheiden, omringd door welwillende vrijgezellen die er alles aan doen om hun partner te doen vergeten.

En de kennismaking met de verleidsters is er niet naast, voor zowel de mannelijke als vrouwelijke koppelhelften. Terwijl Heikki, Roger, Sidney en Morgan zich blind staren op het vrouwelijk schoon, kunnen een geblinddoekte Milou, Rodanya, Laura en Demi zich enkel op klank baseren. En terwijl bij de mannen de grond – of zand zo u wil – onder hun voeten ook figuurlijk heel heet begint te worden, slaat bij de dames de paniek meteen toe. Welcome to Drama Island.

Temptation Island 2019 – vrijdag om 20.35 bij VIJF

Lees ook:

Volg voor meer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Voer je naam hier in