Jens Dendoncker neemt Sven De Ridder beet in voorlaatste aflevering ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?’ Toch?

Foto: © VTM

© VTM

Wat gaat het snel. Vanavond kan je op VTM de voorlaatste aflevering zien van ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?’ Jens Dendoncker trekt zijn duikerspak aan, er wordt een begrafenis georganiseerd en Sven De Ridder wordt in het ootje genomen. Al gaat alles niet helemaal volgens plan.

Een hardhorige bloemist, je zal hem maar aan je rekker hebben. Bernd heeft een hele toffe en lieve schoonmoeder, Brigitte. Haar enige minpuntje is dat ze nogal goedgelovig is. Haar schoonzoon wil bij deze zijn excuses aanbieden voor alle stomme grapjes die hij al met haar uithaalde en waar ze met open ogen is ingetuimeld. Enter: de hardhorige bloemist die Brigitte komt verrassen met een blote dikke duiker met een Story aan. Of was het “grote dikke ruiker met een sorry aan”?

© VTM

Petra en Steven vormen een hecht gezin, alleen maken zij en hun jonge kindjes zich zorgen om een slechte gewoonte van hun papa: hij rookt. Ongeveer één pakje per dag. Petra: “Ik laat Steven wekelijks merken dat ik roken niet leuk vind, maar als hij niet luistert, moeten we dat op een andere manier doen.”

De 4-jarige Bram heeft een hartverscheurende gedachte: “We zijn bang dat papa dood gaat”. Steven wordt door zijn vrienden uitgenodigd voor een Halloween-tocht, die eigenlijk een griezelige trip is naar zijn eigen begrafenis.

© VTM

Kristof is de beste vriend van Sven De Ridder. Je weet het of je weet het (nog) niet: Sven is soms overbezorgd, een beetje een doemdenker en snel in paniek. “Als we bijvoorbeeld in Het Zwin gaan wandelen en het water stijgt een beetje, denkt hij meteen dat hij gaat verdrinken.” Kristof wil Sven duidelijk maken dat hij soms wat chiller mag zijn en wat meer vertrouwen mag hebben. Hij zorgt ervoor dat Sven een afspraak heeft aan de zoo, dé ideale locatie om Sven door de politie plotsklaps weg te laten leiden naar een nabijgelegen container, omdat een gevaarlijke gorilla ontsnapt is. Toch? Alles verloopt niet helemaal volgens plan voor Jens Dendoncker.

Deze scène levert meteen een onvergetelijke apotheose van een tweede seizoen Hoe Zal Ik Het Zeggen? op. De laatste aflevering van de reeks op 21/01 is een compilatie met de beste momenten uit dit seizoen.

Volg voor meer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Voer je naam hier in