More

  FAROEK Live gaat op zoek naar informatie rond Limburgse drugslabo’s en exhibitionist in Zaventem

  Advertentie

  FAROEK Live schenkt vanavond samen met het parket van Limburg extra aandacht aan drugslabo’s. Sinds begin van dit jaar zijn er reeds 6 synthetische drugslabo’s ontdekt. Faroek Özgünes doet samen met politie en parket een oproep naar informatie.

  Het parket van Limburg trekt vanavond aan de alarmbel in FAROEK Live. Sinds begin 2019 zijn maar liefst zes labo’s ontdekt waar synthetische drugs geproduceerd worden én nog veel gevaarlijker elf dumpingplaatsen van chemisch afval uit die labo’s. En dat is nog maar het topje van de ijsberg. Politie en parket doen een oproep aan kijkers om verdachte zaken te melden. Ze geven tips over hoe je een dumpingplaats van chemisch afval of een drugslab kan herkennen en waar je op kan letten.

  Exhibitionist in Zaventem

  In Zaventem sloeg een exhibitionist al minstens 40 keer toe. De man is bezig sinds 2016, maar pas nu kon een slachtoffer een beschrijving geven die gedetailleerd genoeg is voor een robotfoto. De vrouw is onder de indruk van de kalmte die de man uitstraalde: “Hij deed alsof het de normaalste zaak van de wereld is”, getuigt ze. De speurders doen een beroep op de kijkers van FAROEK Live om te weten te komen wie de exhibitionist is.

  © VTM

  Verder in FAROEK Live: In Essen wordt de uitbaatster van een krantenwinkel in alle vroegte overvallen. Om zes uur ’s ochtends stormen twee mannen binnen. De hele overval is gefilmd. De speurders hopen dat iemand de daders herkent.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer