Een Limburgs atletiekjasje in Hollywoodfilm ‘Long Shot’

Wat hebben Hollywood en de Looise Atletiek Vereniging gemeen? Een lichtblauw sportjasje uit de jaren tachtig! In de nieuwe film ‘Long Shot’ dragen Seth Rogen en Charlize Theron dat retrojasje, gesponsord door ASLK, een bank die zelfs niet meer bestaat. De vereniging heeft zelf geen flauw idee hoe het jasje met hun oude logo in de film terecht gekomen is.

‘Long Shot’ gaat over Charlotte Field (Charlize Theron), een nieuwe Amerikaanse presidentskandidate. Als ze een liefdadigheidsevenement bijwoont, komt ze Fred Flarsky (Seth Rogen) tegen, de jongen waar ze vroeger babysit van was. Ze biedt hem in een nostalgische bui een job aan om haar speeches te schrijven en er begint iets mooi te bloeien tussen de twee.

De film kwam in de Verenigde Staten uit op 3 mei, en ontving overwegend positieve kritiek. Op Rotten Tomatoes krijgt hij een score van 83% op de tomatometer en de bezoekers van IMDb gaven een gemiddelde van 7,2. Vooral de chemistry tussen de hoofdpersonages wordt positief ervaren. Long Shot is een romantische komedie en duurt 115 minuten.

Bij ons komt ‘Long Shot’ op 15 mei in de grote zalen

Volg voor meer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Voer je naam hier in