Dook Evy (Marianne Devriese) weer op in ‘Familie’?

© VTM

© VTM

Verbijstering alom in de aflevering van VTM-serie ‘Familie’ vanavond. Eind november stierf personage Evy (Marianne Devriese) tijdens een gevecht met Marie (Lien Van de Kelder), maar vanavond dook actrice Marianne Devriese toch weer op, hetzij met een fel veranderd uiterlijk. 

Advertentie

Tijdens een supermarktbezoek kruiste Hanne (Margot Hallemans) een bekend gezicht. Actrice Marianne Devriese, die eind november de serie verliet, kwam Hanne tegen, hetzij met een veranderd uiterlijk. Eind november werd Evy nog tijdens een woede-uitbarsting gewurgd door Marie. Is Evy nu toch herrezen? Zette ze haar eigen dood in scène? Of gaat het om een toevallige dubbelgangster?

Evy vermoord

De afgelopen maanden ontdekte de ‘Familie’-kijker dat Evy door Marie werd gewurgd. Enkele weken erna ontdekte de politie haar lijk in een bos, ondertussen is haar crematie ook achter de rug. In interviews zei ze dat ze een nieuwe job had en hiervoor een ander uiterlijk had aangenomen, al was het nog niet duidelijk dat ze opnieuw aan de slag kon voor ‘Familie’.

‘Familie’, iedere werkdag om 20.00 op VTM

Volg voor meer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Voer je naam hier in