Blijven Jolien en Lenny getrouwd of scheiden ze in ‘Blind Getrouwd’?

© VTM

© VTM

“Ze ziet er heel leuk uit. Jolien is een frisse, vrolijke verschijning dus ik was wel op mijn gemak. Ik heb er meteen een heel positief gevoel over, ik kijk echt uit naar de komende weken”. Zo luidde Lenny’s reactie enkele weken terug, toen hij in Blind Getrouwd net had kennisgemaakt met zijn kersverse echtgenote Jolien. Ook zij was blij verrast: “Lenny is een mooie man, ik voel me wel aangetrokken tot hem. Hij heeft hele mooie ogen en ook iets lief in zijn gezicht. Ik denk dat hij echt een lieve man is, en toch heeft hij ook iets ondeugend.”

Speelsheid en humor was de rode draad in hun relatie de voorbije weken. “We hebben heel veel raakvlakken, komen supergoed overeen en ik begrijp absoluut waarom we gematcht zijn”, zei Lenny in de vorige aflevering van Blind Getrouwd, goed voor 1.077.000 kijkers. Maar of dat voldoende is voor een relatie op lange termijn, was nog niet duidelijk. Op maandag 25 maart krijgen de fans uitsluitsel. Blijven Lenny en Jolien, 5 weken nadat ze mekaar voor het eerst zagen, getrouwd?

© VTM

 

© VTM

Voor de andere koppels is het nog een weekje wachten op hun beslissingsmoment. Tim en Elke, Stijn en Joke, Victor en Line en Joris en Annelies krijgen ondertussen hun trouwfoto’s te zien en blikken terug op het moment waarop hun avontuur begon. Stijn en Joke trakteren elkaar op een leuke verrassing en ook Tim heeft iets in petto voor Elke. “We gaan met de voeten van de grond”, klinkt het vlak voor ze gaan indoor skydiven. Victor en Line gaan op bezoek bij Victors ouders. En wat gebeurt er traditiegetrouw tijdens zo’n bezoek? Juist, dan worden er fotoalbums uit de kindertijd bovengehaald.

© VTM
© VTM
© VTM

WEKELIJKS ONLINE MAGAZINE ‘MEER BLIND GETROUWD’

Wat zeiden familie en vrienden tegen de babbelbox op de trouwfeesten, en wat vinden de koppels daarvan? Ze bekijken samen de beelden terwijl hun reactie wordt gefilmd. In enkele reportages wordt met de deelnemers dieper in gegaan op iets wat opviel in de aflevering. Bekende getrouwde koppels worden aan de tand gevoeld over verschillende thema’s naar aanleiding van enkele fragmenten uit de uitzending. Wat zag je niet op TV? En hoe beleven de deelnemers de uitzendingen, nu ze herkend worden op straat? Hoe leefden ze ondergedoken? Tot slot brengt ‘Meer Blind Getrouwd’ exclusieve previews van de volgende aflevering. Kortom: nieuws en extra’s om ook online van te smullen.

Volg voor meer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Voer je naam hier in