More

  Annelies en Joris derde koppel in nieuwe seizoen ‘Blind Getrouwd’

  Advertentie

  Annelies en Joris zijn het derde koppel dat in het huwelijksbootje stapte in Blind Getrouwd. Des te nerveuzer de twee waren in de aanloop naar hun ontmoeting, des te meer beiden konden ontspannen vanaf hun eerste gesprek, want het klikte meteen.

  Advertentie

  Joris: “Annelies straalt echt een bepaald charisma uit. Het is echt een toffe madam, ze is mega enthousiast en heel los. Ik was zo trots dat ik daar stond met haar en wou eigenlijk gewoon aan iedereen tonen: ik vind ze geweldig. Ik voelde mij zeker aangetrokken tot haar en ik voelde de connectie.”

  © VTM

  Annelies: “Je kan eigenlijk al meteen zeggen dat er al een klik is, dat vind ik echt wel tof. Joris stelde me meteen op mijn gemak. Dat heb ik ook wel nodig. Ik merk dat ik soms in mijn gereserveerde serieuze cocon kan kruipen en ik voel dat hij dat kan relativeren. Joris trok me helemaal mee uit mijn comfortzone tijdens de fotoshoot. Ik had nooit durven dromen dat we zo’n positieve start zouden kennen, maar dat is mede dankzij Joris die mij zo meetrekt in het verhaal en dat vind ik aangenaam.”

  In de tweede aflevering van Blind Getrouwd werd duidelijk dat Line en Victor aan mekaar gekoppeld worden, en tot slot Tim en Elke. Hoe het hen vergaat, ziet de kijker op maandag 11 februari.

  WEKELIJKS ONLINE MAGAZINE ‘MEER BLIND GETROUWD’
  MET NOG MEER NIEUWS EN EXTRA’S OVER DE REEKS

  Wekelijks kunnen de fans meteen na de aflevering op TV, terecht op vtm.be voor het online magazine ‘Meer Blind Getrouwd’ voor nòg meer nieuws over en extra’s uit de reeks!

  Wat zeiden familie en vrienden tegen de babbelbox op de trouwfeesten, en wat vinden de koppels daarvan? Ze bekijken samen de beelden terwijl hun reactie wordt gefilmd. In enkele reportages wordt met de deelnemers dieper in gegaan op iets wat opviel in de aflevering. Bekende getrouwde koppels worden aan de tand gevoeld over verschillende thema’s naar aanleiding van enkele fragmenten uit de uitzending. Wat zag je niet op TV? En hoe beleven de deelnemers de uitzendingen, nu ze herkend worden op straat? Hoe leefden ze ondergedoken? Tot slot brengt ‘Meer Blind Getrouwd’ exclusieve previews van de volgende aflevering. Kortom: nieuws en extra’s om ook online van te smullen.

  ‘Blind Getrouwd’, iedere maandag op VTM

  BronVTM
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer