Vijf nieuwe namen Couleur Café, Early Bird combitickets uitverkocht

© Vanessa Rasschaert

© Vanessa Rasschaert

Couleur Café heeft vijf nieuwe namen bekendgemaakt, die deze zomer op het Brusselse festival zullen spelen. Onder andere Kamasi Washington, Xavier Rudd en Protoje zakken af naar het Brusselse Ossegempark.

Vijf nieuwe namen voor Couleur Café, stilaan beginnen de festivalaffiches hun eerste vormen aan te nemen. De Early Bird combitickets voor Couleur Café 2019 gingen dit jaar snel de deur uit. Vanaf vandaag kan je weer op de website terecht voor reguliere tickets.

Op vrijdag 28 juni, zakt de Messias van de moderne jazzmuziek, Kamasi Washington, met zijn al even geniale band naar Brussel af. Ook van de partij op de openingsdag: publiekslieveling, muzikale duizendpoot en allround good-guy Xavier Rudd! Op dag 2 is het uitkijken naar Inna De Yard, een reggaeproject dat enkele ware legendes van het genre samenbracht voor een album en een binnenkort in Cannes te ontdekken langspeelfilm. Zij vervoegen zaterdag de eerder aangekondigde BCUC en Veence Hanao & Le Motel.

Ook zondag wordt een echte hoogdag voor reggaefans dankzij de ongekroonde prins van het genre, Protoje! De Ierse hiphopsensatie Rejjie Snow sluit het rijtje af. Goran Bregovic en ISHA lieten ook al weten op 30 juni naar Couleur Café te komen. De organisatie belooft snel nieuwe namen vrij te geven.

Couleur Café van 28 tot 30 juni, Brussel. Tickets & Info: couleurcafe.be

Volg voor meer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Voer je naam hier in