Vandaag start Belgische ticketverkoop Tomorrowland 2019: lees hier wat je moet doen

Om van een weekendje Tomorrowland-madness, te genieten, moet je toch wel wat geluk én inzit tonen. Vandaag, zaterdag 26 januari om 11 uur gaat de Belgische ticketverkoop van start. Hieronder lees je alles na over Tomorrowland 2019 en hoe je jouw kansen op een ticket verhoogt.

Wanneer?

Advertentie

Tomorrowland 2019 vindt opnieuw twee weekends plaats in het provinciaal domein De Schorre, Boom. Ditmaal van 19 tot 21 juli en van 26 tot 28 juli.

Welke acts?

Het festival is dit jaar toe aan zijn 15e editie. Voor de gelegenheid is het thema dan ook: The Book of Wisdom: The Return. Op de exacte artiesten is het nog even wachten, maar ondertussen maakte de organisatie al zijn stage hosts bekend:

 • Epic Holo Show bij Eric Prydz
 • Nina Kraviz
 • Shaqs Fun House
 • Oscar & The Wolf presents Infinity
 • Gianlucca Vacchi
 • Claude Vonstroke – Dirtybird Podium
 • Tale of Us present Afterlife
 • Carl Cox invites Space Ibiza
 • Hexagon
 • Q-Dance
 • Belgische Beats
 • Psy Trance by Alteza Records
 • Generation Smash
 • Paul Van Dyk

Hoeveel kost het?

Wie vandaag tickets voor hemzelf en zijn vrienden wilt kopen, heeft best een aardige bedrag op zijn rekening staan. Je kan maximaal voor 5 personen tickets aankopen, behalve voor het ‘Friendship Garden Package’, in dat geval betaal je voor 10 personen.

Dagticket: voor een dagje Tomorrowland betaal je 105,50 euro. Wil je toegang tot drie verschillende comfortzone’s (behalve Mainstage) betaal je 148,50 euro. Wie ook toegang wilt tot de VIP comfort zone aan de Mainstage moet 190 euro neertellen.

Weekendticket: met een ‘Full Madness Pass’ geniet je een heel weekend lang van de feeërieke wereld van Tomorrowland, dat kan al vanaf 249 euro, indien je toegang wilt tot comfort zones (inclusief Mainstage) betaal je 440 euro.

DreamVille: de magische camping van Tomorrowland betreden, kan met een DreamVille package. De kosten verschillen enigszins, afhankelijk van de opties die je selecteert. Voor 72 euro per persoon, kan je jouw tentje neerzetten op DreamVille. Het feesten begint in dat geval voor jou al op donderdag met de openingsparty ‘The Gathering’. In een DreamVille package zit je Tomorrowland-ticket reeds inbegrepen. Bekijk alle mogelijkheden hier.

Advertentie

Belangrijk: bij ieder ticket moet je nog een ‘Treasure Case Fee’ bijtellen, dat is het kistje waarin je jouw bracelet ontvangt. De verzending kost 11,50 euro.

Embed from Getty Images

Hoe koop ik tickets?

 1. Het is belangrijk dat je een persoonlijk account aanmaakte en activeerde voor 25 januari om 20 uur op de website van Tomorrowland. Via dat persoonlijk account krijg je toegang tot de Belgische voorverkoop van tickets. Mocht je dat vergeten zijn, moet je wachten tot het algemene verkoopmoment op 2 februari. Maak dan wel meteen je account aan.
 2. Hou je bankkaart en kaartlezer bij de hand. Controleer ook even op voorhand of je bank geen limiet stelt op online aankopen.
 3. Weet op voorhand welk ticket je wilt kopen. Bespreek met vrienden welk ticket, jullie willen aankopen en denk ook aan een ‘plan B’, mocht jou optie uitverkocht zijn.
 4. Het allerbelangrijkste is dat je om 11 uur stipt, achter je pc zit. Zorg ervoor dat je reeds ingelogd bent, zodat je meteen klaar zit om tickets te kopen.
 5. Zorg voor een snelle internetbrowser en maak indien mogelijk gebruik van een kabelverbinding. Geen risico’s.
 6. Eens de ticketverkoop van start is gegaan en je pagina even niet laadt, ga dan zeker niet de webpagina opnieuw laden. Dit zorgt ervoor dat je opnieuw achteraan de wachtrij komt en je minder kans maakt op tickets.

Tweede kans?

Advertentie

Mocht je naast een ticket tijdens de Belgische voorverkoop gegrepen hebben, kan je op 26 januari, 17 uur deelnemen aan de wereldwijde ticketverkoop. Op zaterdag 2 februari, 17 uur staat nog het algemene verkoopmoment ingepland.

Volg voor meer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Voer je naam hier in