Prophets of Rage en tweemaal The National op Pukkelpop 2019

Nu de eerste tekenen van de lente in ons land zijn, breekt ook de festivalkoorts stilaan uit. Pukkelpop lost vandaag opnieuw twee nieuwe namen. Naast Royal Blood, Billie Eilish, Tame Impala en Twenty One Pilots zullen ook de heren van The National en Prophets of Rage aantreden op het festival in Kiewit. 

Advertentie

Festival Pukkelpop begint ieder jaar garant te staan voor verrassingen. Na het programmeren van levende legende Willy Sommers afgelopen jaar, heeft het festival opnieuw een opvallende aankondiging te maken. De Amerikaanse rockband The National zal namelijk niet één, maar twee keer spelen op het festival. De band krijgt de eer om tweemaal – op vrijdag 16 augustus en zondag 18 augustus – de Marquee af te sluiten. Volgens de organisatie zou de band twee verschillende sets spelen, ter gelegenheid van hun twintigste verjaardag.

En ook de Amerikaanse band Prophets of Rage is toegevoegd aan de line-up. De band vol levende legendes, met onder andere B-Real (Cypress Hill), Chuck D (Public Enemy), gitarist Tom Morello en drummer Brad Wilk (Rage Against the Machine en Audioslave) is aangekondigd voor zondag 18 augustus. Eerder maakte de festivalorganisatie reeds vier namen bekend: Royal Blood, Billie Eilish, Tame Impala en Twenty One Pilots. Maandag maakt het festival meer nieuwe namen bekend.

Pukkelpop 2019, van donderdag 15 augustus tot zondag 18 augustus. Meer informatie: pukkelpop.be

Volg voor meer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Voer je naam hier in