More

  32 nieuwe namen maken affiche Rock Herk compleet: o.a. Novastar en The Van Jets

  Advertentie

  Rock Herk voegde vandaag 32 acts toe aan de 37e editie van het festival. Eerder kondigde de festivalorganisatie reeds dEUS, Whispering Sons en Tessa Dixson aan. Vandaag worden daar nog o.a. Novastar, The Van Jets en Warhola aan toegevoegd. 

  Talent van eigen bodem kan je dit jaar ontdekken op Rock Herk. Eerder kondigde de festivalorganisatie reeds dEUS aan als headliner. Op zaterdag is die taak weggelegd voor de combo van twee Belgische top-acts in de vorm van Novastar, helemaal terug van weggeweest en The Van Jets, die voor een laatste keer de festivals aandoen alvorens ermee te stoppen. Dr. Lektroluv mag diezelfde dag het feest helemaal compleet maken.

  The Sore Losers, Warhola, Jaguar Jaguar en meer

  Op de Main Stage zijn er nog veel meer bands aan het werk te zien: The Sore Losers, Warhola, Jaguar Jaguar, Isbells, Black Leather Jacket, Danny Blue & The Old Socks en Flashback Force. Stake (met nieuwe naam) zakken af naar de Club, samen met het Canadese Metz, de Britten van And So I Watch You From Afar, Psycho 44, Psychonaut, Hemelbestormer, Celestial Wolves en Vonnis. Ook in de Club kan er in de late uren verder worden gefeest op de stevige partymuziek van Goe Vur In Den Otto en Pelace die een live-set brengen.

  Er zijn eveneens meer opwindende namen voor het unieke Street podium dat door zijn bijzondere opstelling ondertussen een cult status verworven heeft. Je kan er ‘face to face’ genieten van Vandal X, The Guru Guru, Peuk en Bolt Ruin. De benen losschudden kan naar goede gewoonte aan het podium met de klinkende naam Dansbaar. Feestmeesters van dienst zijn Poldoore, Alia, Dj Suspect, Bibi Seck, Jules-X, Soulboys vs Rudeboys en uiteraard mogen ook huisdj’s Mr. Critical en Up To Eleven niet ontbreken.

   

  Rock Herk op 12 en 13 juli. Tickets & Info: www.rockherk.be

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer