KNTXT op zaterdag 16 november in Antwerps Sportpaleis

In 2015 werd in dé technoclub van Europa – Fuse natuurlijk – KNTXT geboren. Een concept met een duidelijke doelstelling: een kwaliteitsvolle techno-ervaring, met de beste nationale en internationale acts. Op zaterdag 16 november strijkt het concept opnieuw neer in het Sportpaleis.

Advertentie

Na edities in Brussel, Gent en Antwerpen en een eigen stage op Tomorrowland, bracht KNTXT de allerbeste technobeats van het moment vorig jaar voor het eerst naar het Sportpaleis. Charlotte de Witte, die overigens vandaag door BBC Radio 1 werd aangesteld als resident DJ, tekende als bezielster van KNTXT uiteraard present en ook technogrootheden Chris Liebing, Len Faki en Sam Paganini draaiden een waanzinnige set. DVS1 en One Track Brain maakten de line-up van de grootste KNTXT editie ooit compleet.
Terwijl KNTXT inmiddels op het punt staat om internationaal te debuteren in de legendarische Fabric in London op 16 maart, rijst hier bij ons de vraag naar een tweede Sportpaleiseditie. En die komt er! Op zaterdag 16 november keert het technoconcept van Charlotte de Witte terug naar Antwerpen. De eerste namen worden binnenkort bekendgemaakt.

KNTXT in het Sportpaleis, dat is feest tot in de vroege uurtjes. Tickets zijn beschikbaar vanaf woensdag 6 maart om 10u. Voor de grootste fans is er opnieuw een limited Early Bird presale aan voordeeltarief. Er op tijd bij zijn is de boodschap, want de presale verkocht vorig jaar uit in no time. 1.000 tickets only, en dit vanaf maandag 4 maart om 20u. Get your tickets now!


‘KNTXT’ op zaterdag 16 november in Sportpaleis. Tickets & Info: proximusgoformusic.be

Volg voor meer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Voer je naam hier in