More

  Jon Bellion ‘The Glory Sound Prep Tour’ op donderdag 26 september in Trix Antwerpen

  Advertentie

  Amerikaans rapper, zanger, songwriter en producer Jon Bellion komt met zijn ‘The Glory Sound Prep Tour’ dit najaar naar Europa. De 16 data tellende tournee start in Oslo en doet ook Antwerpen aan op donderdag 26 september in Trix. De ticketverkoop start vrijdag 5 april om 10u via livenation.be.

  De tour volgt op de release van Bellion’s nieuwste album ‘Glory Sound Prep’ dat naast singles “Conversations with my Wife”, “JT” en “Stupid Deep”, ook samenwerkingen bevat met o.a. GRAMMY-gelauwerd producer Quincy Jones, Roc Marciano, RZA, B.Keyz en Travis Mendes. Billboard magazine was vol lof over ‘Glory Sound Prep’: “Throughout the 10-track album, Bellion seamlessly intertwines sounds of pop, R&B, hip-hop and rock through his electrifying songs.”

  Dat Bellion straffe songs weet te schrijven bewees hij niet alleen op zijn debuutalbum ‘The Human Condition’ uit 2016 (meer dan 1,5 miljoen verkochte exemplaren en meer dan 1,7 miljard streams!). Je vindt hem ook terug in de credits van tal van wereldhits. Tot zijn successen mag hij als mede-auteur en producer o.a. Jason Derulo’s single “Trumpets” rekenen, maar ook als mede-auteur de met een GRAMMY bekroonde oorwurm “The Monster” van Eminem & Rihanna, en meer recent nog Christina Aguilera’s nieuwste single “Fall in Line feat. Demi Lovato” als mede-auteur en co-producer. Jon Bellion, een op en top muzikaal talent. Klaar om na Amerika, nu ook Europa live te veroveren!

  Tickets & Info: livenation.be

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer