More

  Fiesta Perez: 20 jaar Belle Perez

  Advertentie

  Enamorada, Que viva la vida, Hello World... wie kan er niet meezingen met de hits van Belle Perez? En wie ooit een live concert van de Spaans-Belgische schone meemaakte, weet dat stilstaan op haar opzwepende danspop géén optie is! Op zaterdag 1 juni steekt La Perez De Roma in vuur en vlam, want met de show Fiesta Perez viert ze 20 jaar aan de top. Tickets voor het concert zijn te koop via www.deroma.be of 03 600 16 60.

  Belle Perez is de koningin van de zomerhits, en ook in feestjaar 2019 zal dat niet anders zijn! Sinds mei hoor je Indirectas op de radio, de voorloper van album Fiesta Perez en de gelijknamige jubileumtournee. Na het succes van de vorige hit Rumba werkte Belle opnieuw samen met The Swaggernautz. Dit producersduo uit L.A. tekende al voor nummers van Luis Fonsi, Pitbull en Santana en zorgt voor een eigentijdse latin pop sound die Belle helemaal op het lijf is geschreven.

  Want als er één genre is waar Belle in excelleert, is het wel pure danspop. Anno 2019 brengt Belle haar muziek krachtiger, sensueler, snediger en stoerder dan ooit. Haar grote Spaanstalige successen zoals EnamoradaEl mundo bailando en Que viva la vida, maar ook de pophits uit de eerste jaren zoals Hello WorldHoneybee en Me & You…. op Fiesta Perez in De Roma zullen alle hits in een stomende live versie de revue passeren.

  Na haar succesvolle passage in het televisieprogramma Liefde voor muziek heeft Belle echter ook bewezen hoe veelzijdig ze is als artieste. Op het podium van De Roma zal ze verrassen met eigen versies van haar favoriete nummers van o.a. Bruno Mars en George Michael.

  Tickets & info: www.deroma.be

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer